Der Kulturkampf, ein Machtspiel zwischen Staat und katholischer Kirche, betraf und bewegte die Empfindungen der Katholiken in Deutschland, vor allem im Königreich Preußen, in den letzten Jahrzehnten des 19. Jahrhunderts wie kein anderes Ereignis. Die Kleinstadt Werne war besonders betroffen von der Auseinandersetzung zwischen Berlin und Rom, zwischen Bismarck und Pius IX.. Priestern wurde unter harten Strafen verboten, ihre pastoralen Aufgaben zu erfüllen. Das Kapuzinerkloster wurde wie alle Klöster aufgelöst. Der Historiker Karl-Heinz Schwarze ordnet die Ereignisse vor Ort in den europaweiten Zusammenhang ein. Die katholischen Gläubigen, die geschlossen ihrer Kirche die Treue hielten, widerstanden dem staatlichen Druck mit zahlreichen Maßnahmen. Reichskanzler Otto von Bismarck hatte den Konflikt ausgelöst. Dieser fand weltweit so großes Interesse, dass der Begriff in anderen Sprachen zum Fremdwort wurde. Eine weitreichende negative Folge des Kampfes war, dass Bismarck im Bündnis mit d...
This indispensable kitchen companion brings the ancient art of delicious healthy cooking to the twenty-first century with flavors adapted for the contemporary Western palate.
Drawing on her many years of vegetarian cooking, catering, and teaching, in this book Divya Alter explains how to create flavorful meals with seasonal ingredients by applying Ayurvedic principles. With food combinations, methods of preparation, and healing spices customized for individual needs, this is an inspirational guide to achieving optimal health through a personalized way of living and eating.
This volume features 100 recipes for breakfasts, soups, salads, main dishes, one-pot meals, treats, and beverages in three seasonal-based chapters. It includes an ingredient guide along with recipes for staples such as cultured ghee, fresh cheese, yogurt, nondairy milk alternatives, dressings, chutneys, and spice blends.
Alter offers practical ways to bridge the ancient wisdom of food with modern living beyond the bound- aries of India. Dishes such as Asian-style Stir-Fried Red and Black Rice, Italian-style Spinach Risotto, and French-style Braised Root Vegetables are accessible to all and carry the healing benefits of Ayurvedic cooking.
Product details
- Hardback | 256 pages
- 205 x 255 x 28mm | 1,225g
- 04 Apr 2017
- Rizzoli International Publications
- New York, United States
- English
- 50 COLOR AND B/W ILLUSTRATIONS
- 0847859681
- 9780847859689
- 51,436
Download What to Eat for How You Feel : The New Ayurvedic Kitchen - 100 Seasonal Recipes (9780847859689).pdf, available at ebookdownloadfree.co for free.
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